BE:AT:大卡 Sport is lifestyle, lifestyle is Sport since 2021


Ben jij klaar voor een nieuw merk en wil jij je onderscheiden van de rest? Kies dan voor BE:AT! De twee Chinese tekens staan voor een vrouwelijkheid en een mannelijkheid. Het kan dus door beide gedragen worden.

BE:AT Kleding
Be:at is een sport en lifestyle brand wat staat voor stoere, sportieve, comfortabele en stijlvolle kleding. “SPORT IS LIFESTYLE EN LIFESTYLE IS SPORT” dat is ons motto. Wij zijn een uniek en sportief merk voor zowel mannen als vrouwen die zich willen onderscheiden van de massa. De basis van ons merk is de basics te kunnen vinden met minimalistische designs en een hoogwaardige kwaliteit en in te spelen op de trends en de behoeftes van onze klanten. Of je nu naar de gym gaat of naar de padelbaan of gewoon lekker op de bank chillen, Be:at heeft een ruim assortiment voor iedereen die er onderscheidend uit wilt zien.

Onze collectie bestaat uit sweaters, hoodies, joggingspakken, joggingshorts, T-shirts, sportshirts en sportshorts, welke allemaal op elkaar zijn aangepast om je compleet in BE:AT te kleden.

New!
Wat nieuw in ons assortiment is, zijn onze schoenen van volledig leer in combinatie met nubik of suède hebben wij een selectie gemaakt om de look compleet te maken. Natuurlijk ontbreken de accessoires niet, zoals caps, sokken en bidons.