Ga jij voor een adidas hockeystick? Hier moet je op letten

Kies jij net als vele tophockeyers voor een adidas hockeystick? Dat is een goede keuze, vinden we bij DAKA! In ons ruime assortiment vind je adidas hockeysticks voor dames, heren en kinderen. Welke je ook kiest, je kan ze altijd herkennen aan de drie strepen waar adidas om bekend staat.

ADVIES OP MAAT

Wanneer je graag passend advies wilt bij het kiezen van een adidas hockeystick kun je het beste langskomen in één van onze winkels. Onze specialisten staan elke dag voor je klaar! 

 

 

Ga voor de juiste adidas hockeystick

adidas hockeysticks staan bekend om hun simpele, maar prachtige design. Maar hoe kies je nu de juiste adidas stick? Of je nu beginner bent of al jaren fanatiek hockeyt: voor iedereen hebben we een passende stick. adidas kent verschillende series met allemaal hun eigen samenstelling en voordelen:

  • adidas Estra
  • adidas ChaosFury
  • adidas Ina
  • adidas Fabela
  • adidas Ruzo
  • adidas Shosa

Elke stick in de serie is genummerd van .8 tot Kromaskin .1. De Kromaskin .1 is de Xan de Waard of de Hardik Singh (Spelers van het Jaar 2023) onder de hockeysticks van adidas. Het pronkstuk dus. Deze adidas hockeystick bestaat voor 100% uit carbon. Het bijzondere aan sticks met 100% carbon is dat de samenstelling ervoor zorgt dat trillingen beter worden geabsorbeerd tijdens het slaan of flatsen.

TIP: WIST JE DAT DE MEESTE DAKA WINKELS EEN SLAGKOOI HEBBEN OM STICKS TE KUNNEN TESTEN

Ga voor de juiste serie

adidas ChaosFury

Deze stick is ideaal voor een speler met veel kracht. Hoe meer kracht je namelijk geeft, hoe meer kracht je terugkrijgt. De adidas ChaosFury is duidelijk ontworpen voor maximale slagkracht. Ben je al wat meer ervaren? Dan is de ChaosFury wat voor jou. In één van onze DAKA winkels helpt een hockeyexpert bij het kiezen van de juiste serie.

adidas Shosa

De adidas Shosa is de ideale stick voor strafcornerspecialisten. De maximale kromming zorgt voor uitstekende balcontrole. Deze stick beschikt ook over een unieke sleuf die bij een sleeppush goed van pas komt.

adidas Ruzo en Ina

Ben jij handig aan de bal en sta je bekend om je snelle handelingen? Dan is een adidas Ruzo of adidas Ina misschien wel wat voor jou. De kromming zorgt ervoor dat deze sticks uitermate geschikt zijn voor behendige spelers met een snelle dribbel.

adidas Estra en Fabela

Dit zijn de meest veelzijdige sticks van adidas. Door deze veelzijdigheid zijn ze veelal geschikt voor middenvelders. Maar ook als verdediger of op elke andere positie waarbij het verdelen van het spelen jouw taak is: probeer eens een adidas Fabela of Estra. De Fabela is eigenlijk de vrouwlijke variant van de stick, met name door de kleurstelling. Met deze stick heb je maximale controle.

Ga voor de juiste grip

Je wil natuurlijk dat jouw adidas stick zo lang mogelijk mee gaat. Naast de normale gebruikerssporen, speelt je grip hier ook een belangrijke rol in. Wist je dat het het beste is om je grip minimaal elke drie maanden te vervangen? Zelfs bij normaal gebruik, slijt deze redelijk snel, maar bovenal kunnen er ook bacteriën ontstaan. Reden genoeg dus om jouw grip af te wikkelen en er een nieuwe omheen te doen. Doe je dit liever niet zelf? Geen probleem: maak gebruik van onze grip-vervangservice.

Hé hockeyer, voor welke adidas stick ga jij?

Of je nu net begint, al jaren fanatiek hockeyt of af en toe een avondje met de trimhockey meedoet: met een adidas stick steel je de show. Het mooie design, maar vooral de doordachte technologieën en het perfecte ontwerp van elke stick maken adidas tot een enorm populair merk onder hockeyers. Voor welke adidas stick ga jij? Kom langs in één van onze DAKA winkels en probeer ze uit in de slagkooi. Onze hockeyexperts staan voor jou klaar en beantwoorden al jouw vragen.